Word FileCap Reseller

Krijg als Value Added Reseller alle product- en sales ondersteuning.

FileCap multi tenant

Het FileCap Multi tenant portaal is eenvoudig en snel te configureren. Vanuit deze console kunt u eenvoudig zelf uw klanten aanmaken en voorzien van testlicenties of eventueel omzetten naar een betaalde licentie, dit alles volledig op eigen initiatief. Daarnaast is het de ideale plek om het overzicht te houden op uw actieve klanten.

FileCap beheerdersportaal

Het FileCap beheerdersportaal (ook wel admin portaal genoemd) is eenvoudig en snel te configureren. Zowel door uzelf als door uw systeembeheerder. De rapportage van FileCap maakt het mogelijk om de transfers van bestanden te volgen. Hier bepaalt u ook het beleid met betrekking tot de transfers.

EENVOUDIG LICENTIEBEHEER

Beveilig eenvoudig jouw transfers met de volledige dataversleuteling en veilige twee-factor-authenticatie van Filecap.

MANAGED SERVICE DASHBOARD

De FileCap Managed Service Interface voorziet u als MSP van een overzichtelijk dashboard waarmee eindgebruikers ‘on-the-fly’ kunnen worden toegevoegd en vervolgens kunnen worden beheerd.

PRIVATE HOSTED

Het FileCap Managed Service Platform kan in uw eigen datacentrum omgeving worden geplaatst of, op verzoek van de klant, ook op de locatie van de klant zelf. Hierdoor weten u en uw klanten altijd waar de data zich bevindt en wordt er gehoor gegeven aan de AVG/GDPR wetgeving.

EIGEN HUISSTIJL

Laat de FileCap app feilloos opgaan in jouw eigen huisstijl. Voeg achtergronden toe en upload wisselende afbeeldingen of video's. Zo ziet jou FileCap app-omgeving er altijd goed uit.

Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen van filecap en adviseer het aan uw klanten
E-mail encryptie: een functie die niet mag ontbreken bij uw klanten
Bied als reseller of managed service provider meer dan een avg-ready file-transfer-tool
Speciaal voor resellers en managed service providers: een eigen FileCap klantenportaal
Eenvoudig licentiebeheer

Informatie benodigd? vul dan onderstaand formulier in!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Interesse in een partnership met FileCap?

Wij maken graag tijd voor u om over FileCap te vertellen. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.