Graag een demo?

Graag een demo?

Ons team van professionals is u graag van dienst met onze producten en persoonlijke dienstverlening. Naast telefonisch contact tijdens kantooruren bieden wij u ook de mogelijkheid om via onderstaand formulier uw vraag te stellen of bijvoorbeeld een demo of offerte aan te vragen. U ontvangt van ons spoedig een antwoord of een aantrekkelijk voorstel.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FileCap testlicentie?

Met FileCap is uw organisatie ervan verzekerd dat bestanden en versleutelde bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn. Met FileCap verdwijnen grote en privacygevoelige bestanden en e-mailberichten niet onbeveiligd ergens in de cloud; iets dat bij veel gratis transfer tools wel het geval is. Wilt u weten hoe AVG-ready FileCap werkt? Lees dan verder op deze website, vraag direct om een live webinar of ga meteen aan de slag met een 30-dagen testlicentie.

Volg live een FileCap Webinar

FileCap nodigt u graag uit voor een gratis webinar waarin een FileCap productspecialist u persoonlijk alle ins-en outs vertelt en live alle FileCap functionaliteiten demonstreert. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen die u en uw collega’s hebben. Vul het demo-aanvraagformulier in en u heeft snel contact met één van de FileCap specialisten voor het maken van een afspraak voor uw FileCap webinar.

icon-location

Uw FileCap producent en distributeur in de Benelux:Contec B.V.
Kopersteden 24-4
7547 TK Enschede
Nederland

icon-call

Sales
T +31 (0)53 428 56 16
sales@filecap.com

icon-mail

Support
T +31 (0)53 428 56 16
support@filecap.com